divendres, 20 de març del 2015

NINGES EN ACCIÓ

Falciots Ninja són bon humor i mala llet a parts iguals. Com la vida mateixa. Energia pura i quotidianitat amanida amb un toc de bogeria, que sempre va bé per sobreviure. Tenen ganes de treballar i ho demostren, i és precisament això el què enganxa: poques coses hi ha més plaents que gaudir d'una feina feta des de la més profunda sinceritat.

Entrades exhaurides aquest passat dijous a l'Heliogàbal pel concert de presentació del seu segon EP, David Brown. La paraula proximitat no se'ls podia escaure més. Un directe coherent amb els seus dos treballs, la qual cosa no sorprèn si tenim en compte l'experiència dels membres en diverses formacions. Però la música descrita no té massa sentit: jutgeu vosaltres mateixos el talent dels nois, ja que aposten per la descàrrega gratuïta i per tant ho posen fàcil.

En un panorama musical en plena efervescència, val la pena fixar-se en aquells que, d'alguna forma o altra, es diferencien  de la resta. Els Falciots Ninja tenen molt a dir i espero que el públic se n'adoni i els faci crèixer. No ho oblidem: estem vius i està bé que de tant en tant ens ho recordin. I qui millor que ells, que ho tenen ben clar, per fer-ho.